E-mail cím létrehozása az ügyfélkapun

E-mail fiókot minden olyan domain névhez lehetséges, ami rendelkezik ININET tárhellyel és a tárhely erőforrásai megengedik azt.

Segítség: Hogyan köthetem össze a domain nevem és tárhelyem?

 1. Lépjen be az ügyfélkapura

  Lépjen be az ügyfélkapura, majd navigáljon a "Domain kezelő" menüpontra.

 2. Válassza ki a domain nevet

  Válassza ki a domain nevet amihez az e-mail fiók tartozik, majd kattintson a domain névre, vagy a jobb oldalon található legördülő menüből válassza ki az "Általános adatok" opciót.

 3. E-mail fiókok

  Kattintson az "E-mail beállítások" szekción belül az "E-mail fiókok" ikonra, ami megjeleníti a már felvett címek listáját.

 4. Új e-mail hozzáadása

  Ha a tárhely rendelkezik elég erőforrással, úgy a középső szekció felső részében megjelenik az "Új e-mail fiók létrehozása" gomb, ha nem, akkor ezen az oldalon jelzi a rendszer, hogy a tárhely mely része telt be és lehetőséget ad a bővítésre is.

  Kattintson az "Új e-mail fiók létrehozásra" gombra.

 5. Fiók adatai

  Az oldalon adja meg az új e-mail címének adatait az alábbi módon:

  • E-mail cím: adja meg az e-mail @ előtti részét, majd válassza ki a domain nevet a legördülő listából.
  • Postafiók mérete: javasolt legalább 100MB-ot kiosztani egy-egy e-mail fiókhoz, ami ideális az emailek és pár kisebb fájl tárolására. Amennyiben úgy tervezi, hogy sok fájlt fog fogadni, úgy érdemes ezt az értéket minél magasabbra emelni. Az érték bármikor szabadon módosítható éles e-mail fiók esetében is.
  • Jelszó: adja meg az e-mail fiókhoz használni kívánt jelszót, majd erősítse azt meg. Ez a jelszó szükséges a fiókba való bejelentkezéshez (webmail, Outlook, stb...)

  Kattintson a "Mentés" gombra miután megadta az új fiók adatait. A rendszer jelzi ha létrehozta a címet, létrehozás után azonnal használható a cím.