Ingyenes https elérés domain nevekhez

A weboldal és a látogató közötti kommunikáció (belépési adatok, jelszavak, bankkártya adatok, stb...) titkosítása alapvető a web világában, a legtöbb böngésző már külön jelzi a látogató számára hogy a weboldal "nem biztonságos" amit éppen böngész. Ahhoz, hogy egy weboldal titkosított (biztonságos) csatornán keresztül legyen elérhető, digitális tanúsítványra van szükség.

A tanúsítványokat hitelesített szervezetek állíthatják ki, amennyiben másképp kerül kiállításra, a böngésző jelzi a látogató számára, hogy a tanúsítvány nem megbízható forrásból származik és letiltja az oldal elérhetőségét.

Cégünk a Let’s Encrypt kezdeményezésen keresztül biztosít ingyenes tanúsítványokat az ININET tárhelyein elhelyezett weboldalak számára.

A tanúsítványok domain szintű ellenőrzés következtében kerülnek kiállításra, ami azt jelenti, hogy a kiállító szervezet ellenőrzi, hogy az igénylőnek van-e hozzáférése a domain névhez, amire a tanúsítványt igényelte.

A tanúsítvány automatikusan kerül kiállításra, az első alkalommal amikor a böngészőbe valaki beírja weboldala címét https:// előtaggal, rendszerünk automatikusan igényel egy érvényes tanúsítványt a domain névhez.

Fontos, hogy a tanúsítványt kizárólag az a szolgáltató tudja biztosítani akinél a domain név alatt futó weboldal el van helyezve, így az általunk biztosított ingyenes https tanúsítvány is csak az ININET kezelésében lévő weboldalak számára elérhető.

Szeretné weboldalát automatikusan átirányítani http címről https-re? Kattintson ide.