SSL tanusítvány

A weboldal és a látogató közötti kommunikáció (belépési adatok, jelszavak, bankkártya adatok, stb…) titkosítása a mai világban sokak által megkövetelt és kifejezetten fontos. Ahhoz, hogy egy weboldal titkosított csatornán keresztül legyen elérhető, digitális tanúsítványra van szükség.

A tanúsítványokat hitelesített szervezetek állíthatják ki, amennyiben másképp kerül kiállításra, a böngésző jelzi a látogató számára, hogy a tanúsítvány nem megbízható forrásból származik és letiltja az oldal elérhetőségét.

Cégünk a Let’s Encrypt kezdeményezésen keresztül biztosít költséghatékony tanúsítványokat az általunk üzemeltetett weboldalak számára.

A tanúsítványok domain szintű ellenőrzés következtében kerülnek kiállításra, ami azt jelenti, hogy a kiállító szervezet ellenőrzi, hogy az igénylőnek van-e hozzáférése a domain névhez, amire a tanúsítványt igényelte.

Cégünk a Let’s Encrypt SSL tanusítványokat 2540ft / domain / éves áron biztosítja.

A tanúsítvány igénylése a megrendelő felületen keresztül történik, az igénylést és a tanúsítvány beállítását az ININET végzi, további szakértelmet nem igényel a megrendelő részéről.

Amennyiben már meglévő, az ININET rendszerében kezelt domainnévhez szeretne SSL kulcsot igényelni, kérjük, hogy írjon az info@ininet.hu címre.